Spontandans på högstadiets avslutning

Vi drog igång dagens avslutning med lite mysiga aktiviteter och en grötfrukost. Mätta och belåtna samlades vi i Blåsalen för att fira avslutningen tillsammans.

Rektorn höll tal och påminde alla om vad de skulle göra under jullovet. Hur skulle man göra för att komma i tid, sa han? Sedan blev det musikunderhållning, och det krävdes bara 30 sekunder och lite rockiga toner innan flera elever började svänga sina långa.

Elevernas filmer möttes av mycket skratt och applåder. Och det gjorde också lärarnas film, videodagboken som var ett litet tjuvkik in i rollen som lärare – mot lärare.

Tomten kommer alltid på besök till Guteskolan, delar ut klappar och läser rim. I år hade han gjort sig av med renen och skaffat blåljus – för att kunna ta sig fram snabbare.

Det var en härlig förmiddag. Tack alla elever för att ni är ni.

Nu är det jullov! ????