Lördag: Öppet hus på Guteskolan

Lördagen den 5 december har vi öppet hus på både Guteskolan och på Gutegymnasiet. Vi kommer att erbjuda underhållning, aktiviteter och försäljning av mat och produkter till förmån för Rädda barnen. All vinst går oavkortat till deras verksamhet.

På grundskolan på Broväg 8 pågår den vanliga verksamheten så att du får chansen att se hur vi arbetar.

På Gutegymnasiet på Broväg 25 kommer vi bland annat att auktionera ut media-elevernas konst och fotografier. Pysselhörna finns för de små så att du kan ta med hela familjen och delta i aktiviteterna.

Lördagen är en del av ”Gute Agerar”, ett projekt i flera delar där både elever och lärare arbetar för att förbättra situationen för de som flytt hit till Europa.

Kom mellan kl. 10.00-13.00.