Läs mer om Guteskolan och våra gymnasieprogram

Vi ser hoppfullt på framtiden då vi är den fristående skolan på Gotland som växt från 80 till ca 400 elever på 7 år trots att elevkullarna halverats. Från och med hösten 2014 kommer all Gymnasieverksamhet ha lokaler i Visby.

Styrelseordförande och ägarna
Guteskolan AB har ny styrelse där alla har Gotlandsförankring. Styrelseordförande Hans Klintbom har stort engagemang på Gotland och stor erfarenhet med styrelsearbete. Ägarna Anna och Jerry Engström har många års erfarenhet att driva skola och utbildning på Gotland. Jerry är också VD och Anna är rektor för Grundskolan.

Guteskolan det självklara alternativet
Guteskolan är en fristående skola på Gotland som startade 2007. Vi bedriver idag verksamhet från förskoleklass till skolår 9 och gymnasium med 9 program och 16 inriktningar. Gotlandsägd, pedagogiken och undervisningen i fokus och eventuell vinst ska alltid återinvesteras i verksamheten.

Välkomna att ansöka om en plats på någon av Guteskolans utbildningar och få en upplevelse du inte kommer att ångra.

[alert color=”white”]
Här finns 3 stycken pdf:er du kan klicka fram