Förskolan Gute

Välkommen till Förskolan Gute

På Förskolan Gute har vi skapat en trygg plats för barn, pedagoger och föräldrar. Vi är stolta över att ni ger oss förtroende för att få vara en del av er vardag och tillsammans med er följa och utveckla ert barns lärande. Vi jobbar med en medforskande pedagogik, så här får barnen möjlighet att tillsammans med oss upptäcka glädjen i att lära under lekfulla former.

Fräscha lokaler

Förskolan Gute består av en avdelning där barnen är mellan 1-5 år gamla och vi kommer att vara 25 barn när verksamheten är i full gång. Vi finns i fräscha lokaler och givetvis är vår verksamhet godkänd av barn- och utbildningsnämnden, miljö- och hälsonämnden, räddningstjänsten och arbetsmiljöverket. Kom gärna på besök!

Är du intresserad av att ha ditt barn hos oss? Då kan du göra en köanmälan här.

Telefon Förskolan Gute: 072-926 19 50
Anna Engström, förskolechef: 076-889 45 99
anna@guteskolan.se

Therese Sahlsten, förskolelärare: therese.sahlsten@guteskolan.se
Ida Andersson, förskolelärare: ida.andersson@guteskolan.se
Åsa Larsson, förskolelärare: asa.larsson@guteskolan.se

Guteskolan öppettider är måndag till fredag mellan kl. 06.30-17.30.
Förskolans personal är i dagsläget på plats mellan kl. 07.45-16.30.

Inskolningstider

Första veckan
Måndag kl. 09.00-12.30
Tisdag – Fredag kl. 08.00-14.00.

Andra vecka
Måndag – Fredag kl. 08.00-14.00.

Schoolsoft

All information ifrån oss kommer att publiceras på Schoolsoft. Inloggning får ni via e-post från vår receptionist Mona när ni skolar in ert barn. Vi publicerar veckobrev där så det kan vara bra att hitta en rutin för att kolla ny information.

Läs vår handbok

Här kan du klicka fram handboken Välkommen till Förskolan Gute i pdf-format.