Dans och skådespel på Slottis sommarfest

Det var fullt ös med sång och dans på Slottsparkens sommarfest. Regn och sol avlöste varandra och bättrade på dramatiken i barnens skådespel.

Slottsparkens sommarfest startade med solsken och ett välkomnande av förskolechef Anna Engström. Efter det följde flera nummer av dans och skådespel från barnen.

Spiran var först ut med sin show som innehöll sång, dans och rörelse. Självklart kopplat till deras intresse och temaarbete som de haft under våren

Sedan framförde alla barn på Slottsparken härliga sommarsånger med teckenstöd. Det hela kompades på gitarr och publikens klappande skapade puls.

Avdelning Kronan framförde sin dramaföreställning som barnen författat. De hade själva valt sina roller och skapat rekvisita. Ett regnoväder drog snabbt genom Slottsparken vackra miljö för att övergå i solsken när det delades ut Planetskötare-bevis till alla barn på Kronan. Diplom och röda rosor delades också ut till de äldsta barnen som ska vidare till förskoleklass.

Sommarfesten avslutades med en gemensam picknick i parken innan familjerna välkomnades in till avdelningarna för vernissage.